Különleges szolgáltatásunk-

Online Könyvelőiroda

Takarítson meg időt, pénzt és energiát!

Intézze cége könyvelését online!

Könyvelőirodánk egy új, biztonságos- felhő szerver adattárolási és kommunikációs szolgáltatást nyújtó- rendszert dolgozott ki, hogy Ön kényelmesen irodájából, üzleti útjáról, akár otthonából tudja könyvelési-, munka- és bérügyi, illetve adminisztrációs ügyeit intézni. Nem kell időt töltenie a könyvelő felkeresésével, vesződnie a parkolóhely megtalálásával. Ezáltal energiát és pénzt takaríthat meg, és ezt az időt a vállalkozása számára fontos ügyek intézésével, tervei megvalósításával, cége fejlesztésével töltheti. 

A felület lehetőséget biztosít a könyveléssel kapcsolatos iratok feltöltésére, az adatok tárolására, megőrzésére. Kommunikálhat dedikált könyvelőjével, munkaügyes kollégánkkal és riportokat kérhet cége pénzügyeiről az Ön igényeinek megfelelően. 

Semmiféle többlet tudást, költséget, illetve energiát nem igényel. Nem kell egyebet tennie, csupán bejelentkezik a webes felületen és már küldheti is bizonylatait, kérdezhet kollégáinktól, elérheti pénzügyi döntéseihez szükséges adatait.

Cégem állandó alkalmazottakkal dolgozik, Ön cégének könyvelését nem kihelyezett (akár ismeretlen) könyvelőkkel végzi. Így Ön mindig biztos lehet abban, hogy vállalkozása pénzügyei minden értelemben jó kezekben vannak.

Precíz, pontos és gyors munkát végzünk. Könyvelői felelősségbiztosítással rendelkezik irodánk. Munkánkért teljes felelősséget vállalunk.